Ontdek de ACENSI Spirit

Wil je jezelf overtreffen, elke dag iets nieuws leren, jezelf ontwikkelen op het werk? ACENSI Belgium heeft drie business lines en duizenden opportuniteiten per jaar!

Bij ACENSI Belgium geloven we dat toetreden tot een business unit niet betekent dat je er je hele carrière moet blijven. Integendeel, onze consultants kunnen gebruik maken van onze mogelijkheden tot mobiliteit binnen de groep: van de ene sector naar de andere, van de ene business naar de andere, van het ene continent naar het andere! Onze filosofie is dat iedereen zijn eigen stijl moet kunnen ontwikkelen. Ben je een manusje-van-alles? Gepassioneerd over uw vakgebied? Een ervaren of aspirant manager? We wachten op u!

Nabijheid

Nabijheid staat centraal in onze dagelijkse relaties, gebaseerd op luisteren en zo goed mogelijk inspelen op behoeften, zowel bij onze medewerkers als bij onze klanten.

Excellence

In de overtuiging dat ons succes in hoofdzaak te danken is aan het werk en het talent van onze medewerkers, hechten wij veel belang aan de knowhow maar ook aan de persoonlijke vaardigheden van onze consultants.

Innovatie

Innovatie is de drijvende kracht achter onze ontwikkeling. Het stelt ons in staat een stap voor te zijn op de technologieën die morgen ons dagelijks leven revolutionair zullen veranderen.

Doe mee met de Groep 

Neem deel aan het leven van de onderneming via talrijke uitdagingen (coöptatie, blogartikels schrijven, enz.). Je kan "ACENSI Belgium Ambassador" worden en zo de referentie worden. U krijgt ook de gelegenheid om onze maandelijkse Meet-Up bij te wonen met een of meer specialisten in een bepaald onderwerp. U kunt ook uw ervaring ontwikkelen door deel te nemen aan de organisatie van technische tentoonstellingen en fora, zoals de "French Cybersecurity Days". Een virtueel forum georganiseerd in samenwerking met de Frans-Belgische Kamer van Koophandel en Nijverheid. Vergezelt ons HR-team bij het leiden van thematische workshops in ACENSI Belgium's partnerscholen: ULB, EPHEC, UCLouvain, Solvay Business School, Epitech Brussels.

image

Word lid van het #TeamACENSI

Er zijn veel mogelijkheden om ideeën te delen en uit te wisselen binnen ACENSI België! Verschillende evenementen bieden de teams de mogelijkheid om samen te komen en gezellige momenten door te brengen, hetzij door fysieke activiteit of sportieve uitdagingen die door ACENSI worden aangegaan, zoals de 20 km van Brussel. Er zijn veel evenementen en er zijn verschillende thema's! Het voorbije jaar werden solidaire en collaboratieve afterworks toegevoegd aan onze favoriete thema's: ijsbrekersessies, Belgische bierproeverijen, chocoladeproeverijen, escapespelen of meeslepende ervaringen zoals KOEZIO.

Wilt u uw passies, uw beroep, een technologie of een methodologie delen?

Het ACENSI België team staat aan uw zijde om logistieke steun te verlenen en om uw eigen thematische workshops te organiseren.

Ben je verleid door het avontuur? Sluit je aan bij de ACENSI Spirit!

image

Ons opleidingscentrum

Ons opleidingsbeleid (ALC-catalogus) is gebaseerd op de ontwikkeling van de vaardigheden van onze werknemers door middel van opleidingen die leiden tot diploma's en certificaten.
Door het aangaan van partnerschappen kunnen wij profiteren van een zeer goede reactiviteit in de oplossingen die worden aangereikt aan de behoeften van onze werknemers. Het doel is snel te reageren op opleidingsverzoeken en zich tegelijkertijd aan te passen aan de planningsbeperkingen van onze consultants bij projecten van klanten. Wij hebben ook de voorkeur gegeven aan geaccrediteerde organisaties om onze consultants in staat te stellen diploma's en certificaten te behalen aan het einde van de meeste opleidingscursussen.

In 2021 leidde 76% van de opleidingen waaraan onze werknemers deelnamen, tot een diploma of certificering.

Skill-Up cursus

Ons ALC-trainingscentrum ondersteunt u vanaf het moment dat u wordt aangenomen of tijdens interprojectperiodes door middel van onze Skill Up-cursussen.
Deze opleidingen, waarbij theorie wordt afgewisseld met praktische projecten, duren tussen 2 en 8 weken, afhankelijk van het profiel, en geven toegang tot erkende certificeringen.
 

Interne opleiders en referenten

Wij beschikken over een eigen team van trainers en referenten die zich bezighouden met de opleiding van onze medewerkers.
Dit team bestaat uit consultants die experts op hun gebied zijn geworden en die betrokken zijn bij het ontwerp en de uitvoering van opleidingscursussen en bij de follow-up van onze werknemers in elke fase van hun loopbaan.
 

Opleiding tijdens de periode tussen de projecten

Aan het einde van elke opdracht wordt samen met onze consultants een evaluatie van de vaardigheden uitgevoerd om de meest geschikte doelstellingen inzake professionele ontwikkeling of oriëntatie te bepalen.
Vervolgens zetten wij gerichte acties op om elke consultant te ondersteunen in zijn of haar vooruitgang of evolutie naar een nieuw beroep.
 

Word een speler in je carrière!

Ons ALC-opleidingscentrum ondersteunt u in elke fase van uw carrière, zodat u uw vaardigheden met een gerust hart kunt ontwikkelen.

Wij beschikken over ruimten die volledig gewijd zijn aan beroepsopleiding en referenten voor elk beroep die onze medewerkers ondersteunen en coachen.

Wij beschikken ook over een eigen e-learning opleidingsplatform dat door onze dochteronderneming ANEMA is ontwikkeld en dat ons in staat stelt onze werknemers opleidingsinhoud aan te bieden die door onze consultants is ontworpen.

Ontdek ons opleidingscentrum

image

Meer informatie nodig over onze diensten?

Klik op de knop hieronder. Wij zullen ons best doen om u zo spoedig mogelijk te antwoorden. Voor alle sollicitaties verwijzen wij u naar onze online vacatures of stuurt u een spontane sollicitatie.

 

Contacteer ons