ACENSI België in een paar woorden

Sinds zijn oprichting in 2013 werkt ACENSI Belgium, een IT-consultancybedrijf met meer dan 60 talenten, dagelijks aan de assen die hem nauw aan het hart liggen:

  • Behoud van zijn vaardigheden 
  • De permanente evolutie van deskundigheid
  • Klanttevredenheid

Om samen innovatieve Digital, Big Data, Blockchain en Cloud oplossingen te creëren, ontwikkelen onze teams kwaliteiten zoals technologische waakzaamheid, nabijheid, luisteren, het delen van vaardigheden, de zoektocht naar uitmuntendheid... en plezier!

72

Talenten

5.6

Miljoen omzet

5

Locaties: Antwerpen, Luik, Brussel, Charleroi, Namen

30

Belgische klanten

De ACENSI Groep

Om haar groei te ondersteunen, doet ACENSI Belgium beroep op de know-how en complementaire expertise van de ACENSI Group. 

Al 20 jaar ondersteunt het bedrijf meer dan 90 klanten in Frankrijk en daarbuiten bij het beheer van hun IT-projecten door oplossingen met een hoge toegevoegde waarde en beheerde diensten aan te bieden.

1650

Talenten

214

Miljoen omzet

20%

Gemiddelde jaarlijkse groei

90

Belgische klanten

Deskundigheid & knowhow

“Traditionele" bedrijven in belangrijke sectoren zoals het bankwezen, verzekeringen, energie en diensten zien hun modellen op hun kop gezet door de informatietechnologie. Sommige vinden zichzelf opnieuw uit, passen hun bedrijfsmodel aan of veranderen hun markt. Het doel is zich aan te passen aan een snelle ontwikkeling van de regelgeving, de mentaliteit en de technologie, zodat een nieuw aanbod kan worden gecreëerd. Hoe ondersteunt ACENSI Belgium haar klanten in deze transformatie?

Ervaar de ACENSI België spirit!

Wil je werken bij een bedrijf waar het goed is om te werken? Bij ACENSI België zijn we sinds 2013 bezig met het cultiveren van nabijheid. Kom en ontdek echte mogelijkheden om deel te nemen aan het leven van het bedrijf: sport, evenementen en onvergetelijke feesten... De ACENSI Spirit wacht op je !
 

Verken de Acensi-omgeving