Onze expertise

 

Traditionele" ondernemingen in belangrijke sectoren zoals banken, verzekeringen, energie en diensten zien hun bedrijfsmodel ontwricht door de informatietechnologie. Sommige vinden zichzelf opnieuw uit, passen hun bedrijfsmodel aan of veranderen hun markt.

Het doel is zich aan te passen aan een snelle ontwikkeling van de regelgeving, de mentaliteit en de technologie, en het creëren van nieuwe aanbiedingen mogelijk te maken. Hoe ondersteunt ACENSI Belgium haar klanten in deze transformatie?

Zakelijk advies

 

Kennis van zaken is het uitgangspunt voor een relevant aanbod en een succesvol managementsysteem. ACENSI Belgium's aanpak: digitale transformatie een strategisch onderdeel maken van uw business model.

Bouwtoepassingen

 

Onze consultants beheersen de meest innoverende technologieën om samen, met de nodige flexibiliteit, de IT-oplossingen te bouwen die het best bij uw bedrijf passen.

Data wetenschap

 

Weten hoe je gegevens met een hoge toegevoegde waarde moet identificeren, verzamelen en analyseren is een belangrijke uitdaging om je te onderscheiden op een sterk concurrerende markt.

Wendbaarheid en veiligheid

 

Als het hart van uw IS moet de infrastructuur betrouwbaar, efficiënt, beschikbaar en schaalbaar zijn. De ACENSI Belgium teams beheersen de tools en diensten die de continue werking van uw applicatiepark mogelijk maken.

Een organisatie per bedrijfsspecialiteit

 

De ACENSI groep heeft verschillende interne Business Units die gespecialiseerd zijn in specifieke activiteitsdomeinen. Onze gespecialiseerde entiteiten stellen ons in staat oplossingen aan te bieden die aan elke sector zijn aangepast. Deze specialisaties stellen onze werknemers in staat mobiel te zijn, zowel wat hun geografische locatie als wat hun specialisatiegebied betreft.

Verzekering en sociale bescherming

Onze knowhow is gebaseerd op de evolutie van de IS (Spaarwezen, Voorzorg, Ziekteverzekering, IARD) en de reglementaire gevolgen ervan, alsook op het traject van de klant en de digitale ondersteuning (multichannel, web, mobiliteit, dematerialisatie...).

Bank & Financiën

Al bijna tien jaar begeleidt ACENSI België de grootste bank- en financiële instellingen bij het definiëren en implementeren van hun strategische transformatieprojecten voor informatiesystemen.

Energie- en nutsbedrijven

Ons Energy and Utilities-team biedt technische en functionele ondersteuning voor alle bedrijfscycli van de energie- en transportoperator, maar ook voor het Design, Build & Run van netwerk-, systeem-, applicatie- en bedrijfsarchitecturen, en voor dubbele expertise in IS en business.

Industrie

Onze teams van specialisten zijn betrokken bij alle wetenschappelijke en technische activiteiten, alsmede bij het beheer van industriële projecten.

Infrastructuur

Onze teams leveren de technische basis die nodig is voor de implementatie van een functioneel informatiesysteem voor al onze cliënten.

Detailhandel

Wij ondersteunen onze retailklanten bij hun digitale transformatieprojecten (ontwikkeling van websites, smartphones en tablets), bij de implementatie van samenwerkingsplatformen, bij hun Cross Channel strategieën en op het gebied van Supply Chain, zowel in Build als Run.

Publieke sector

Wij werken samen met de Vlaamse Regering, de Europese Instellingen, de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, de Federale Overheidsdienst Justitie en tal van andere overheidsinstellingen in het kader van onderhandse aanbestedingen, of als partner in een consortium.

Telecom & Media

Sinds 2013 helpen onze consultants operatoren bij hun uitdagingen op het vlak van digitale transformatie, klantenrelaties en unified vision.

Onze verbintenis tot vaste prijzen

 

Het soort diensten en de uitbestedingsmethoden kunnen van project tot project verschillen. Voor het technisch beheer is de variabiliteit van de kosten een uitdaging om het beste compromis tussen kosten en diensten te vinden.

ACENSI Belgium biedt u haar know-how aan door u te begeleiden naar een resultaatgericht engagement. Dit kan in de vorm van een vaste prijs of werkpakketdiensten in overeenstemming met uw SLA's en KPI's. Wij bieden u ook ondersteuning die is aangepast aan uw kostenstructuur: van in-situ tot nearshore.

Beveiligde infrastructuur

Methoden

Certificaten
ISO 27001, 9001 & 14001

Speciaal gereedschap